پنجشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۸٤

زرشک پلو - سرآشپز تفديم ميکند

غذايی که امروز براتون در نظر گرفتيم زرشک پلو با مرغه !

يدونه پياز پوست بکنين و چهار فسمتشون کنيد يا حلقه حلقه بيريزين تويه قابلمه دو تا سه تا تيکه مرغ برای دو نفر کافيه ٬ البته اگه پياز نداشتين ٬‌از سير هم ميتونين استفاده کنين ٬‌من شنيدم توی ايتاليا زرشک پلو با مرغ رو با سير درست ميکنن !:))
نمک و فلفل و يک ليوان آب اضافه کنيد و اولش بزارين حسابی با دمای بالا قل قل کنه ٬‌بعدش درجشو کم کنيد(مثلا ۲) (اگر فلفل سبز هم دارين يکم بد نيست بهش خورد شدشو اضافه کنيد)

تهيه زرشک
اين قسمت خيلی مهمه ٬‌مخصوصا اونايی که عادت دارن زرشک و کشمش رو نپخته با غذا قاطی ميکنن (در بعضی نواحی هم ديده شده که کنار غذا ميزارن و با هر لقمه يه دونه زرشک يا کشمش رو نوش ه جان ميکنن !! )

نيم ليوان زرشک + ۳ قاشق شکر+ کره ۴ تا قاشق(۵۰ گرم) شعله کم تا شکرا آب بشن هم ميزنيم و بعد هم خاموش ميکنيم . زعفرون نصف قاشق چاخوری +دو تا عذا خوری آب جوش با هم قاطی ميکنيم تا بريزيم روی برنجمون


بالاترین: Balatarin

پويا








پويا

----------------------------------

Cafe Radio

----------------------------------

Change for equality

----------------------------------

خانه
آرشیو
ایمیل

----------------------------------

 RSS

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

----------------------------------

----------------------------------



----------------------------------



----------------------------------


----------------------------------

بازدید :

آمار وبلاگ :